Tuesday, May 5, 2009

Majlis Sambutan Maalud nabi di kampung aku




di sini aku sertakan gambar antara aktiviti keagamaan yang di jalankan di kampung aku, berkat pemufakatan diantara orang kampung maka majils ni berjalan dengan lancar

1 comment:

Udin said...

Gambar no. 3, baju putih serban putih tu abg. isa, baju biru pak chu din, baju hijau muda tu tok ketua nor, yang lain tak brapoa clear. yg hujung skali tu mcm abg aku je, abg mat. Ha ha

Just fyi, ada satu lagi blog org kampung kita at tanjungkasau.blogspot.com setup by Hakim.

Hidup Tanjung Kasau!!!!!