Monday, May 24, 2010

Kereta Aku kena Pecah ...babi punya ke#####g........


Petang tadi masa aku nak alih keta aku terperasan... pesal pa lain macam jer dlm keta aku ni, rupanye dah kena masuk dengan penyamun.Sebenarnye kat opis ni dekat dia punya design lain macam sikit, Shoplot kat sini dia ada basement masing2,jadi kat sebelah Opis aku ni sebelah yayasan Hepar malaysia ada lagi parking kosong, aku pun selalu port kat situ sebab teduh tak kena hujan. Petang tadi aku nampak beberapa keling dok minum todi kat situ,errmm 3 biji moto kot, aku ingat takde pe laa berlaku walaupun aku rasa tk sedap hati, Kereta aku ni pulak alarm dah rosak..tapi mcamner diorang boleh bukak pintu aku tuu ishh ishh) lepas aku confirm memang dah keta aku kena selongkor, aku check duit syiling jer hilang, pastu ada la beberapa kad yang tak aktif. Besok memang aku nak cari keling ni, apa nak jadi-jadilah

7 comments:

hang nadim said...

angin betul aku

masMZ said...

ok larr tu, kot kalao deme curi tayar2,radio atau dengan kereta-kereta sekali camner???
kalao deme kidnap tuan kereta sekali, ahhh sudah....
be careful ya Hang Nadim..

Ella said...

hang konpom ke itu kel*** yg buat keje?.

Yg penting hang selamat okey.
Itu harta boley di-repair.
Tp hati sakit mmg lah.
kalau I pun harus ayat Haram Ja*** keluar!.

lumut said...

tkot bile tgk kamu dah mrh2....
sabar taw..

blueCITY® said...

salam hang n,

errrrrrrrrrrr...
mmg la marah n hot kan
tapi cuba tarik nafas panjang2
relax dan sabar
setel baik2
repot pada polis
jgn bertindak sendiri
nanti lain lak jadinya
gegeggeg...

selepas buat semua tuh
redho sahaja
fikir ni semua dah takdir
tiada rezeki dan balasan
atas apa yg telah kita perbuat lepas2...
insyAllah...hati kita lega dan terima.

maaf, hanya pendapat
heheheh..

sihat ke?
lama x kesini memang
hati masih merajuk
ekekkekek..

cik jijah said...

mau tak marah!! yg ilang berapa sen sgt.. tapi nak ganti cermin tuh tak beribu? haihhhh.. sabar je lah hang nadim.. nasib tak baik..

hang nadim said...

MaSz>..Mujurlaa duit syiling, baju Polo(cari mkn pulak tu)beg galas yg hilang. Aku cari hari ni tk nmpak pulak

Ella>.emm mmg diorang pun, sebelum tuu dah nmpak diorang dok lepak kat tepi tuu minum todi. Tapi hati sakit sampai tkleh tido. Smart Tag tk mujur ambik.

lumut>..Tengok lumut pulak sejuk hati ni, saya ni lak jenis org yang tk boleh hilang sesuatu brg :)

biru>..saya tak report lagi, tgkla esok. Tapi heran mcamner diorg bole bukak pintu tu

cik jijah>duit syiling ada laa beberapa inggit, mujur cermin tak kena pecah diorang pakai kunci pendua laa rasanyer