Wednesday, January 5, 2011

Harapan Tahun yang gemilang


Salam kepada semua...ini adalah artikel yang terkini pada tahun 2011 nii, semoga tahun baru ini kita akan beroleh kejayaan yg gemilang. Aku sekarang dah kerja tempat baru...tempat lama byk jugak aku beljar, wlaupun itu bukan bidang aku tapi aku byk explore dan kenal belbagai org baik kontraktor ataupun org2 kerajaan. Cuma tempat lama ituu dulu tak cerdik dlm mengagihkan gaji. Maklum org melayu berniaga semua duit yg dapat nak diblanjakan tapi pkerja tk dijaga. Kerja baru sekarang projek manager melayu, kampeni comfirm la cina tapi besar gilaa, gaji tip top cuma skrang kena kerja keras laa sikit. Dua hari lepas manager ckp, hang nak pegi perak. Aku kata boleh shj...tapi sementara jer kami outstation kt sini dlm 2 minggu. Lumut ni tempat parking org nk pegi pulau pangkor... Dalam 3 hari ni aku dah pusing keliling dah. Habis lorong kg cina, kampung melayu masuk. Kalau line clear nk kelik kapung mingu ni...chow cin cau..salamkum

2 comments:

masMZ said...

amboihhhh.... bergumbiralah balik kampung!

hang nadim said...

masmz_seronok ker keja kt Ipoh laaa ni...saya ade kt kapung ni...seronok gak outstation ni bole lari blk kg..hehe