Friday, September 30, 2011

KL SENTRAL dibina oleh MRCB


Aku sekarang ada dekat KL sentral KL, masa nak datang tadi terlajak pulak sebab jalan tengah premix....tempat nii memang dasyat sekarang ni, nanti kalau dah siap semua projek kat sini lagi laa cantik dan meriah.. sebuah projek dipinggir KL. Sekarang tengah rancak mcm2 bangunan dibina tak termasuk bangunan yang telah siap dibina macam Hotel Hilton, SSSM.. dlln. Tapi kita cuma mampu tengok sahaja laaa. Aku tengah tido mimpi cantik ponya tiba-tiba membe aku telepon jam 4 pagi mintak tolong bwk kereta nk ambik kakaknya dekat KTM..mujur laaa sebelum tuu dah lena sebentar, lepas mandi aku gegas ke mari..aku tengah dok depan niii teksi dah banyak, bas pun dah banyak, kete2 nak ambik orang hantar orang pun dah banyak. Sebenarnya aku bukak hp rupa-rupanya ada wifi free dari bangunan MRCB ni jadi aku coret laaa serba sedikit. Berbalik KL sentral pagi2 memaang laa ramai sebab semua stesen ada kat sini mcam airport pun ada..masa aku sampai tadi gelap lagi sekarang dah ramai lampu pun dah pasang...okey....depa dah sampai....aku gerak dulu

6 comments:

Lelaki Ini said...

AKU G KEJE BY KTM n lrt..
so..memg lalu kl sentral

hang nadim said...

Lelaki InI-perghhh hang ponya nama dasat laaa..hang keje kt mana bro? die hard siti

lambdasp!!n said...
This comment has been removed by the author.
lambdasp!!n said...

teman last jejak kaki di KL bulan 6 2011 ritu..lepak umah adik teman..
KL kalau duit manyak memang syiok...hhehe

Blog paling tak best di dunia

hang nadim said...

lampdaspin-ohhhh hang dok mana skrang nii...blog aku kenkadang aktif kenkadang sepi..tapi terima kasih dtg sini..nati jumpa kt Gerik-

lambdasp!!n said...

aku sekarang merantau di negeghi qedah..daerah qulim...
dah dekat 12 tahun merantau di negeri qedah ni..ekekke
sebulan sekali inyaallah balik menjenguk kampung....
ada rezeki boleh la jumpak...