Tuesday, September 15, 2009

ESok Mungkin Balik Kampung

Aku mengucapkan SELAMAT HARI RAYA...maaf zahir dan batin kepada semua, rasanya malam esok nak balik kampung dah....

18 comments:

masMZ said...

arghhh tidakkkkkk.... jeles bangat ini.....

*seLamaT HaRi RaYa juga buat HaNG NaDiM

Idris Talu said...

Drive elok-elok. Kalau jadi balik, insya Allah singgah. Belum pasti sebab induak bareh (isteri) saya agak kurang sehat. Lama tak tengok "Sekolah Menoreh" di Felda Lawin Utara.

Tanjung Kasau tu masa dulu-dulu banyak buah langsat. Saya sedang cari pokok jas yang sedang berbuah, nak ambik gambar buah yang masak. Kalau tau ada di mana-mana, tolong bagi tau.

Selamat berhari raya bila pemegang mohor dah istiharkan nanti.

ell_jay said...

Samalah.. saya pun balik esok jugak.. :) safe journey hang nadim.. semoga gembira di samping family tersayang.. take care... selamat hari raya maaf zahir batin.. :)

POSH76 said...

same to me...selamat hari raya maaf zahir batin...

hati2 dijalan raya & kem slm org kg....

eedany said...

Salam Lebaran. Maaf Zahir & Batin.

Semoga Syawal tahun ini membawa lebih rahmat dan berkat kepada kita semua.

:)

Cik Skaf said...

Salam Hang Nadim.. (mgkin dah sampai kg agaknya nie..)

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri. Ampun Maaf Zahir dan Batin. Kirim salam dgn org2 Tanung Kasau.. :)

Ella said...
This comment has been removed by the author.
Ella said...

salam hang nadim..
mesti dh sampai kampung ni.
Selamat hari raya..maaf zahir batin..

jasrina said...

selamat hari raya...
maaf zahir batin..

kuina said...

selamat hari raya

lanz_evo7 said...

slmt pulang dan balik smula ke cni..
slmt hari raye maaf zahir & batin.

izman said...

selamat hari raya. kuih tat aku jangan lupa bawak balik.

hang nadim said...

MasMZ> Selamat hari raya...Apa habaq, nak pekasam ke ?

idris_talu> musim buah dah abis daa tuan haji, Pokok Jas tuu pokok per ye?

ell_Jay> Salam cikgu macamnerr raya meriah ke.. saya esok baru balik KL emm dah boring dah kat kampung ishh ishhh

hang nadim said...

Ella > maaf zahir batin gak....bila buat open house jangan lupa invite yerr.

jasrina> selamat hari raya Orang Segambut...balik mana hari tuu...

Kuina> salam disambut....teringan Kuna Adik Kuza..

lan-evo9> Akan balik KL esok, apa Cerita Bro

hang nadim said...

Posh76> ermmm lama tak update ni, selamat hari raya gak, ada ketupat lagi ker ?

eedany> selamat hari Raya gak...kat sana ada Lemang tak

Cik Skaf> Salam rindu buat Cik Skaf, seronok ke beraya di Melaka ni....Hang Nadim tak beraya sangat sebab deman Selsema ish ihhhh

Izman> Salam Bro...tak tau hang pun suka kueh Tart nanas, aku suka yang inti kt atas tuu

Cik Skaf said...

Salam Hang Nadim, lama tak update blog, masih di kampung lagi ke?..org bercuti paling lama pun seminggu je lah ....huhu

Demam ke? siannya dia. Takpe sebenarnya nak suh hang nadim duk rehat2 kat rumah sepanjang bercuti nie...

Azleena said...

Salam Lebaran...

Jaga kesihatan yer... raya jangan makan banyak sangat lemang n ketupat...nanti tak larat ... sakit badan....

Lebaran kali ini hape sangat coz adik beradik sume balik kg ....tahun lepas tak ramai balik.

Sedih gak...coz kereta eksiden...tapi syukur sangat kami sume anak beranak selamat dan boleh beraya di kg....

Salam Syawal....

hang nadim said...

cik Skaf> salam cik skaf, ingat nak pegi Beraya Melaka tempohari tapi tak jemput pun, lama tak update kt kg takde internet. Demam Selsema....dah ok dah...

Azleena> Ohhhh kesian cikgu mujur dapoat gak balik kelantan yer. alhamdulilah selamat semua