Tuesday, May 4, 2010

Sebab Nila Setitik Rosak Susu Sebelanga

begitulah perumpamaan yang dapat aku halusikan, dalam mingggu ni dimana-mana sahaja orang bercerita pesal satu kes ni, yang semua orang telah maklum yang terjadi disebuah lokasi di Bandaraya Shah alam, tempat tuu aku rasa agak familiar bagi aku sebab dulu aku adalah PiZaa Delivery...ermm masa tahun tuuu Concord pun belum ada. Bagi aku kes ni memang touching sikit, samada Sapa yang berada diPihak benar ....jadi tak beranilah aku nak tuju pada mana-mana pihak nanti Naya kena pelankung pulak, cuma diharapkan Keluarga Mangsa dapat bersabar yer....... Dalam buletin Utama lagi bes berita diorang lagi detail, begitu jugak Bernama atau Awani dapat kita saksikan certa-certa baru yang muncul, aku ada jugak tengok forum-forum yang bincangkan kes ni...semuanyer bersimpati dan ada jugak sebaliknyer. Cuba korang taip pesal certa ni dan baca satu persatu barulah kita dapat tahu sikit sebanyak. Moral disini jangan laa dok merayau tengah malam elok dok rumah diam-diam, layan Tv ker internet ker sambil pekena Kopi'O'. Aku ingat nak pergi section 3 esok lepak kat Khalifah jumpa kawan-kawan smbil korek certa orang sebelah sana.

6 comments:

cik jijah said...

betul.. kenapalah nak kuar tgh malam gitu kan.. family tak pantau ke?

hang nadim said...

zaman aku umur mcm tu pukul 10 dah tido, cik jijah apa habaq ?

cik jijah said...

tu lah kan.. budak2 skrg tak mcm dulu...

saya tak berapa sihat la cik hang nadim.. jangkitan tonsilitis.. huhuh

hang nadim said...

Ohhhhh tak boleh menjadi penyanyi laa camni

balqis said...

http://diarialamintan.blogspot.com/
follow this....

hang nadim said...

i follow.....