Thursday, September 23, 2010

Selamat Hari Raya semua

Terlebih dahulu tuan ponya blog ingin mengucapkan selamat hari raya aidil fitri kepada semua pembaca...dan rakan-rakan bloggers semua. Lama jugak blog ni tk dikemaskini. Sebenarnya hari-hari online tapi mungkin dah jadi malas nk cari idea kot. Sebelum itu takziah kepada keluarga datuk sosilawati dan kawan-kawanya yang mati dibunuh dengan kejam sekali. Aku rasa tk perlulah aku detailkan semua nati aku jadi emosi yang amat sangat pada satu species ni(race).. Aku memang emosi dalam perkara ni dan aku rasa semua orang kt luar sana pun sama macam aku.

Hari Raya hari tuuu sempat balik kampung beberapa hari kemudian terus kembali ke KL, tapi hujung bulan ni aku rasa nak balik kampung lagi laa kot. Raya hari tuu aku dok rumah shj...almaklum sebelum aku ditembak dengan solan cepu emas...alangkah lebih elok aku dok rumah tgk Tv dan tido hehe.. sa

3 comments:

blueCITY® said...

salam hang n,

selamat hari raya maaf zahir batin gak ya. sihat ke?
semoga bahagia dan ceria selalu...

soalan cepu mas?
hahahhah
saya juga sering gak ditanya kenakwan dan sedara mara.
tak nak berdua lagi ke?
tak nak kawin lagi ke?
dan macam2 lagi ayat2 yg kdg2 okay kdg2 memeritkan telinga dan hati jerk, huahuahua...

lama2 dah lali, senyum jer la. kan nak jawab kan, panjang2 lagi. last2 dah malas nak komen. heheheh

bila nak wat open house
nak dtg beraya lah
eekekkekek

hang nadim said...

biru>Tak sempat dh nak update blog ni..hari2 KL_seremban sampai akhir tahun..

Anonymous said...

Thanks due to the fact that this nice article, it's very much acclaimed blogs