Sunday, August 15, 2010

Pasar Ramadan tempat mencuci mata


Sebenarnya seronok betul pergi ke Pasar ramadan ni, kadang-kadang boleh jumpa kawan-kawan lama yang telah lama terpisah, boleh jumpa artis kesayangan. Pasar Ramadan yang menjadi pilihan aku kat sini tak lain tak bukan ialah pasar ramadan taman tun la..Dulu aku pernah dapat gerai kat sini tak payah beratur pun, cuma pergi masyuarat jer..jasa aku pada kawan-kawan pun banyak jugak la dulu. Dulu aku ada gak pas gerai ni dekat kawan-kawan. Ermm tetapi aku pun dah lost contact dengan mamat ni jadi tak dapat lagi la. Sebenarnya aku dapat kuota politik kat situ...hehehe maklumlaa kenal ramai orang. Pasar Ramadan kat sini memang best pengunjung kat sini tak lokek membeli janji sedap. Lepas tuu bila orang balik kerja ramai laa macam artis, macam model yang seksi pun ramai ..giler betul..Satu ketika tu pernah pengiran Sufri datang ke gerai aku masa tu...pengiran sufri tiap-tiap tahun turun pasar ramadan Taman tun ni tau..

6 comments:

fiQ Froz said...

susah lah tak faham ramadhan sebenar..ciss sungguh.

hang nadim said...

Fiq> fiq dekat new zealand sepatutnyer ko buat laa pasar ramadan ni. ko jual laa makanan dari malaysia ni, confirm berebut punya

wakgelas said...

selamat berpuasa bro...

birU said...

salam,

cuci mata?
jangan pahala poser kurus lak
lalalla...

Miss Fasha said...

amboi...mencuci mata .. cuci hidung sekali ek.. kt mana bazar tu?

hang nadim said...

wak gelas> ermmm sapa gerangan saudara ni yer..bole detail kan

biru>biru bila nak berbukak kat kajang ni..tapi bulan poser ni berat tak berubah laa..mcm tu jugak..

miz fasha>hye fahsha..mana mengilang, selalu autstation lagi ker...yang lain2 pun tk nampak. add my FB laa