Wednesday, October 7, 2009

aku nak tulis Apo nii...

aku blur betul....tak tau nak tulis apo hari ni...

5 comments:

Farhana said...

Ape lagi.. Silalah tulis pasal saye.. Hahaha.. =p

~ takpe hang nadim.. slow2.. =)

al-lavendari said...

saya pun tak tahu apa nak komen.

POSH76 said...

takpolah janji update dari bersawang...hehe

ell_jay said...

saya pun sama.. bnyk nak dicerita.. tapi tak de idea nak tulis mcm mane..

hang nadim said...

Farhana> salam....Doctor apa habaq bila agaknya bertugas secara sah sebagai doctor ni..nak lantik jadi doc peribadi ni..hehe

Al-lavendari> Aku rasa bertuah sangat sebab ada gak komen....nanti aku jengok blog...blogger semua aku baru sampai dari kampung, esok nak p mentakab pulak..malam nak p Sg petani

POsh> salam posh ..nak hantar pulut kuning ni, ada satu Pojek lagi ingat malam jumaat ni laa buat, Datin kata "Bila Free buatlah" tapi deposit dah ambik dah" ish ishh

Ell jay> ohh ye kerr...saya pulak banyak idea semasa baca paper...tapi dah lupa lah nak tulis perr