Wednesday, November 18, 2009

Minggu depan balik Kapung laa


ermmm sekarang ni aku dekat Jb lagi, sat gi balik semula KL, duduk 2 hari sahaja . Esok aku story yerr

11 comments:

blueCITY said...

salam hnadim,

wahhhhhhhhhh mmg selalu travel erk?
laki tak per la kan, g sana sini.

member kawin 5 dis. ingat nak p tapi tak tahu sgt jalan p sana.
jom2 g nak?
hahahhah

seroja jingga said...

jauhnye travel
hati hati

Farhana said...

Hai encik nadim.. Pa habaq? Lama tak dengor kabarnye.. Hehehe.. ;p

Lama juge ye di JB sanun.. Huhu.. Have a safe journye.. ;)

cik jijah said...

ehhh.. dari hari tu ke JB masih belum pulang ke kota KL lagi?

Leena said...

Salam Nadim...
lama tak sembang,...

nak balik kg ker??? saya pun akan pulang KB selepas bertugas jaga budak STPM paper Sastera 1 pd 24 hb ni... takut jugak lah..anak murid sy akan masuk bertempur selepas 2 tahun berguru ...

Pembinaan Dewan baru akan dibuat...dah buat kawasan larangan . Buat kat belakang kantin.Garaj motor tempat lepak awak dulu akan dibongkar ...Dewan baru tu besar ...sampai kena sikit area padang ...kena sikit dkt astaka baru ....

Ok... salam siber ...

masMZ said...

Salam Hang Nadim.
Ape ke he nyer Yop citer separuh jalan?? eh? suku jalan? ermphhhh cam baru nak melangkah jer... :)

en_me said...

sonoknyerrr.. ehehe

kuina said...

balik wat korban ker?

Eyriqazz said...

huhuh,eden tak balik.I miss my home town.

http://eyriqazz.blogspot.com

hang nadim said...

bluecity> salam..OHhhh ada wedding 5hb ker, alaaa penang senang jer jalannyerr..tapi pemandu disana lagi mereng hati-hati tau

Seroja jingga> Alaa dekat jer, ingat bulan ni pergi JB dah 6 kali..

farhana> salam DOctor lama tak kesini, u kat mananer yer Melaka. ekk..OOO kalau lepak Pekan selalu gak pekena teh tarik dgn Penolong KAnan petang tuu

MAsz> salam adinde, woww dah bertukar wajah ker dah pakai Jibab ker sekarang muskil nii..

En_me> salam boss besar, lama tak ke BLog en_ME, sekarang mcamner masyukk.

Kuina> salam ..orang kampung jer yang buat qurban..hehehe

Eyriqazz> salam...mung gerik kat ner BRo...kaapung ner ?




Lenna> salam cikgu cuti sekolah dah ni, seronok laa bole cuti panjang kan, raya haji ni saya balik laa orang kampung ada buat Qurban besar-besaran..

hang nadim said...

Cik Jijah> saya rasa dah pergi 6 kali, pergi 2 hari jer balik Kl, pastu pergi lagi, minggu ni pergi Temerloh kot lepas tu Sg. Petani.