Thursday, November 5, 2009

Minyak Dan Tol


Salam....Semalam selepas melepak dengan member aku dan bergelak ketawa, balik Rumah Kejap mandi lebih kurang...lepas tuuu termenung, dalam pukul 2.00 pagi aku pun bertolak ke JB sekali lagi, Pergi JB sebab BOS suruh hantar sekeping KAD dan bwk Orang Makan Tengahari Sahaja...Aku perlahan menyusuri Lebhraya Utara Selatan.....
Sorang-Sorang layan laa radio kesukaaan aku tuu RAdio Sinar, ye laah dah Otai ni layan laa lagu-lagu retro. Sepanjang perjalanan Memang Lori paling banyak laaa mungkin menuju Ke Singapore. Kadang-kadang tuuu Ada beberapa Kereta yang BOdoh dan tak Sabar dan memberi LAMPU TINGGI, yang ini pantang....sabar laa Lori depan tengah potong member dia ni, Ni dok main lampu tinggi kat aku. AKU pun menyirap laa, aku kasi dia potong, aku terus bukak Lampu tinggi Ikut rapat-rapat, ingat dia sorang jer samseng aku pun samseng jugak. Hehehee tapi kejap jer aku buat macam tuu...acah jerrrr

Minyak aku ISi 50 inggit jerr, tu pun dah penuh sebab minyak ada lagi. Tol Sampai ke Tol Jelai utara ehhhhh betul ker dalam rm40 inggit kot (nanti aku check)
aku benti beberapa kali dan tidor seketika dekat Mana entah. Tapi lama jugak perjalanan aku tuuuuu....layan perasaan.

Sekejap lagi dalam pukul 6.00 petang aku nak bergerak balik laa


6 comments:

cik jijah said...

jijah pun tensen tau kalau ada org bagi lampu tinggi dari belakang... kadang2 ada gak balas balik.. tapi keta tak power.. main blink2 high beam dari jauh je la.. huhuhuhuuuu..

hang nadim said...

Cik Jijah> tapi kenkadang kereta tak power pun bagi high beam ni...mana tak angin, Kalau kereta aku macam keta bawah ni siap laa...
Semalam balik dari JB tayar pancit, tapi bawak jugak cari tempat cerah. Mujur laa tayar belakang

masMZ said...

fuuu.... ni cam entri lepas geram jew....

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

jauh perjalanan luas..erk sambung sendri..
nanti hang nadim letak spotlight jer atas kereta bagi mereka2 tuh rasa hoho

seroja jingga said...

dorang memang tak ade kesedaran sivic
lawa gambar ni
mane ambik ni

hang nadim said...

Mazs> kenkadang geram laa jugak, tapi saya cepat sejuk. akan tetapi hari ni kereta kawe kena langgar laa pulak...aduhhh pening

Seindah-bunga-seri-pagi>
kalau letak sportlight macam tuu rupa macam kereta Rally atau Lori laa pulak, Ingat nak letak peluru berpandu je hehee

Seroja jingga> gambar ni saya cilok orang punya, orangnyer pun lawa